Basisregels in het gezondheidscentrum

Update: 28 april 2023

Basisregels:

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst;
  • Geef elkaar de ruimte
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Blijf thuis bij klachten;
    • raadpleeg zo nodig telefonisch de praktijkassistente van uw huisarts
    • laat medicijnen door iemand anders ophalen.

Werkzaamheden in de wijk Schollevaar

In de wijk Schollevaar wordt hard gewerkt aan het realiseren van rotondes. Soms kan uw aanrijroute daardoor gestremd zijn. We vragen u de berichtgeving van de gemeente Capelle aan den IJssel in de gaten te houden.

Op maandag 3 januari 2022 is gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van de rotonde op de kruising van de Burgemeester Van Dijklaan met Herenburg. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op vrijdag 29 juli 2022 afgerond.

Het weggedeelte tussen de rotonde Beatrijs erf en de Hobo is afgesloten. Dit betekent dat u voor een langere tijd een andere en/of langere route met de auto moet rijden. 

(Bron: https://wijwillendit.nl/capelle-aan-den-ijssel/project/werkzaamheden-rotondes-schollevaar)

Contact

ALLEEN algemene opmerkingen of signalen over het hele gezondheidscentrum kunnen worden doorgegeven via het algemene mailadres van het gezondheidscentrum.

Specifieke opmerkingen en vragen worden beantwoord door de verschillende zorgverleners. Klik op de zorgverlener die u zoekt voor de contact gegevens.

beheer@gcspoorlaan.nl

Openingstijden

De deuren van het gezondheidscentrum zijn open tussen 8.00 uur en 17.30 uur.
Sommige zorgverleners hanteren andere openingstijden. Zij brengen u dan zelf op de hoogte hoe u naar binnen kunt komen.

Voor uw en onze veiligheid vindt in en om gezondheidscentrum Spoorlaan cameratoezicht plaats. Er is geen cameratoezicht in de spreekkamers.

Parkeren

Het is begrijpelijk dat iedereen, die die met de auto komt, graag zo dicht mogelijk bij de ingang parkeert. Dat lukt vanwege de drukte niet altijd. Aan de achterkant van het gezondheidscentrum  zijn ook parkeerplaatsen. Aan de overkant van de Burg. Bakkerlaan is een grote P+R parkeerplaats waar altijd plaats is om de auto neer te zetten.