Coronaregels in het gezondheidscentrum

Door de overheid zijn extra maatregelen aangekondigd om het aantal besmettingen met het coronavirus terug te dringen. Ook in het gezondheidscentrum doen we ons uiterste best om dit te realiseren. Daarom vragen we u het volgende:

 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer u handen bij binnenkomst
 • Houdt 1½ meter afstand van elkaar
 • Hoest en nies in uw elleboog
 • Blijf thuis bij klachten.
  • laat u testen
  • raadpleeg zo nodig telefonisch de praktijkassistente van uw huisarts
  • laat medicijnen door iemand anders ophalen
 • Schud geen handen

Werkzaamheden in de wijk Schollevaar

In de wijk Schollevaar wordt hard gewerkt aan het realiseren van rotondes. Soms kan uw aanrijroute daardoor gestremd zijn. We vragen u de berichtgeving van de gemeente Capelle aan den IJssel in de gaten te houden.

Op maandag 23 augustus starten de werkzaamheden voor de aanleg van de rotonde op de kruising van de Burgemeester Van Dijklaan met het Beatrijs erf. Deze rotonde is in december klaar. 

Om de rotonde op de kruising van de Burgemeester Van Dijklaan en het Beatrijs erf aan te kunnen leggen is de weg van maandag 23 augustus tot en met december 2021 afgesloten. Het gaat hierbij om het gedeelte van de weg tussen de Vrijheidsdans en de Herenburg. Dit betekent dat u voor een langere tijd een andere en/of langere route met de auto moet rijden. Omleidingsroutes:

Omleiding 1:

Beatrijs erf – Filomeentje Erf – Reidand – Vrijdheidsdans (route A)

Omleiding 2:

Burgemeester Van Dijklaan – Burgemeester Bakkerlaan – Burgemeester Schalijlaan – Hoofdweg (route B)

(Bron: https://wijwillendit.nl/capelle-aan-den-ijssel/project/werkzaamheden-rotondes-schollevaar)https://wijwillendit.nl/capelle-aan-den-ijssel/project/werkzaamheden-rotondes-schollevaar

Contact

ALLEEN algemene opmerkingen of signalen over het hele gezondheidscentrum kunnen worden doorgegeven via het algemene mailadres van het gezondheidscentrum.

Specifieke opmerkingen en vragen worden beantwoord door de verschillende zorgverleners. Klik op de zorgverlener die u zoekt voor de contact gegevens.

beheer@gcspoorlaan.nl

Openingstijden

De deuren van het gezondheidscentrum zijn open tussen 8.00 uur en 17.30 uur.
Sommige zorgverleners hanteren andere openingstijden. Zij brengen u dan zelf op de hoogte hoe u naar binnen kunt komen.

Parkeren

Het is begrijpelijk dat iedereen, die die met de auto komt, graag zo dicht mogelijk bij de ingang parkeert. Dat lukt vanwege de drukte niet altijd. Aan de achterkant van het gezondheidscentrum  zijn ook parkeerplaatsen. Aan de overkant van de Burg. Bakkerlaan is een grote P+R parkeerplaats waar altijd plaats is om de auto neer te zetten.