Burgemeester Schalijlaan gedeeltelijk afgesloten

Bron: https://www.capelleaandenijssel.nl/burgemeester-schalijlaan-gedeeltelijk-afgesloten

Van maandag 8 januari tot en met vrijdag 23 februari is de Burgemeester Schalijlaan dicht tussen het tankstation en Wisselspoor. Verkeer moet tijdelijk omrijden via Burgemeester Bakkerlaan, Burgemeester Van Dijklaan en de Hoofdweg. Zie onderstaande kaartje.

Contact

ALLEEN algemene opmerkingen of signalen over HET GEBOUW kunnen worden doorgegeven via het algemene mailadres van het gezondheidscentrum.

Specifieke opmerkingen en vragen worden beantwoord door de verschillende zorgverleners. Klik op de zorgverlener die u zoekt voor de contact gegevens.

beheer@gcspoorlaan.nl

Openingstijden

De deuren van het gezondheidscentrum zijn open tussen 8.00 uur en 17.30 uur.
Sommige zorgverleners hanteren andere openingstijden. Zij brengen u dan zelf op de hoogte hoe u naar binnen kunt komen.

Voor uw en onze veiligheid vindt in en om gezondheidscentrum Spoorlaan cameratoezicht plaats. Er is geen cameratoezicht in de spreekkamers.

Parkeren

Het is begrijpelijk dat iedereen, die die met de auto komt, graag zo dicht mogelijk bij de ingang parkeert. Dat lukt vanwege de drukte niet altijd. Aan de achterkant van het gezondheidscentrum  zijn ook parkeerplaatsen. Aan de overkant van de Burg. Bakkerlaan is een grote P+R parkeerplaats waar altijd plaats is om de auto neer te zetten.